Freelencer Dizajner

May 24, 2024
O nama

Prioritet nam je zapošljavanje pojedinaca na osnovu njihovih temeljnih vrijednosti, a ne samo na osnovu stručnih vještina.

We Need

Aktivno tražimo vješte i entuzijastične freelance dizajnere da se pridruže našem timu kreativnih profesionalaca. Ovo je široka prijava, i pozivamo sve dizajnere da se prijave, s posebnim naglaskom na one koji se ističu u sljedećim područjima:

Molimo vas da imate na umu da, iako možda nećemo moći odmah odgovoriti svakom prijavitelju, sve prijave ćemo zadržati za potencijalne buduće prilike. Ako ste strastveni u vezi dizajna i želite raditi na uzbudljivim i zahtjevnim projektima, iskreno vas ohrabrujemo da nam se javite!

Kompenzacija

Nudimo konkurentnu kompenzaciju koja je usklađena s vašim nivoom stručnosti i iskustva.

Kako se Prijaviti

Da biste se prijavili, pošaljite email na posao@digitaladastra.com uključujući svoj CV i portfolio. Kako bismo testirali vašu pažnju na detalje i pokazali da ste pročitali cijeli oglas, podijelite i svoj omiljeni dizajn.

Zainteresovani smo za prijave pojedinaca i ljubazno molimo da se regruteri, agencije i offshore firme suzdrže od prijavljivanja.

  • AD ASTRA je posvećena jednakim prilikama za zapošljavanje i ne diskriminiše nijednog zaposlenog ili kandidata za zaposlenje na osnovu faktora kao što su rasa, boja, religija, nacionalno porijeklo, starost, pol, spol, porijeklo, status državljanstva, mentalni ili fizički invaliditet, genetske informacije, seksualna orijentacija, status veterana ili vojni status. Aktivno tražimo pojedince da se pridruže našem timu i ne angažujemo regrutere, agencije ili offshore firme u našem procesu zapošljavanja.
Tags

What do you think?

More notes